ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ

ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ


Ефектните мазилки са доста разпространени в Европейските държави. Вече доста клиенти избират мазилката пред латексовите бои. Натурална дишаща мазилка с античен ефект. Предлага се в богата гама естествени цветове. Уникална визия и стил. Материалът е търсен и желан заради своя изтънчен стил и уникална визия, особено при овалните повърхности /колони, арки и др.
Венецианска мазилка-Това е мазилка с която може да се постигне огледално гладък ефект.Блясъкът се дължи на финия мраморен прах, вложен в мазилката.Благодарение на съвременните технологии и добавянето на различни смоли и неорганични пигменти към старите рецепти, мазилката може да се предложи в над 1200 цвята по каталог /от пастелни цветове до наситени тонове/, характерни за венецианските и флорентинските дворци.
В днешно време има доста мазилки с които може да се постигне поразителен ефект.Едни от които са:Мазилкa Ceralux;Мазилкa Decora;Мазилкa Velatura;Мазилкa Encausto Fiorentino;Мазилкa Stuco marmo;Мазилкa Cocciopesto;Ефектни Мазилки mix effect Ние Ви предлагаме качество опитният ни екип ще Ви посъветва за избор на подходяща за Вашият дом или офис мазилка на достъпна за всеки клиент цена.

КОНТАКТИ